Digia NAVCloud - Microsoft Business Central palveluna

NAVCloud on Digian tuottama ja ylläpitämä Microsoft Dynamics 365 Business Central -palvelualusta, joka on toteutettu Microsoft Azure -pilviteknologialla.

NAVCloud-palvelu on helposti käyttöönotettava, luotettava ja turvallinen. Se on myös Microsoft Azure Market Place ja Microsoft AppSource -hyväksytty.

NAVCloud-palvelu skaalautuu muutamasta käyttäjästä aina satoihin käyttäjiin. Palvelun ansiosta organisaation ei tarvitse ostaa palvelinresursseja varastoon vaan käyttäjämäärää voi kasvattaa joustavasti tarpeen mukaan.

NAVCloud-palvelualusta kehittyy liiketoiminnan mukaan, ja se mahdollistaa organisaatioille keskittymisen ydinliiketoimintaan Digian huolehtiessa Business Central -kokonaisuudesta.

Miksi NAVCloud?


  1. Saavutettava
    NAVcloud toimii luotettavalla Microsoft Azure -pilvialustalla. Business Central -järjestelmä on käytettävissä SSL-suojatuin yhteyksin missä ja milloin vain tietokoneella tai mobiililaitteella.
  2. Huoleton
    Hoidamme kaikki Business Central -järjestelmän alustatarpeet aina kapasiteetista ylläpitoon sekä valvonnasta varmistuksiin. NAVCloud-palvelun asiakkaana et tarvitse omia palvelimia tai ylläpitäjiä, riittää että sinulla on haluamasi päätelaite ja internetyhteys. NAVCloudin avulla voit keskittyä järjestelmän sijaan liiketoiminnan kehittämiseen.
  3. Muokattava
    NAVCloud-palvelualusta tarjoaa mahdollisuuksia rajoitusten sijaan. Digia on erikoistunut asiakaskohtaisiin Business Central -toiminnanohjausratkaisuihin ja NAVCloud-palvelun avulla voimme toteuttaa juuri sinun liiketoimintatarpeisiisi sovitetun Business Central -ratkaisun pilvestä.

 

Haluatko kuulla lisää? 

✉️  Ota yhteyttä