Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations: Yleisesittely

Älykkäät liiketoimintasovellukset

Digia_brand-photos_2023-16x9-0025

Microsoft Dynamics 365 on Microsoftin pilvipohjainen liiketoiminnan kokonaisratkaisu, joka sisältää älykkäät myynnin, palvelun, markkinoinnin, talouden ja toiminnanohjauksen sovellukset.  

Alusta mahdollistaa toiminnanohjauskokonaisuuden rakentamisen ja laajentamisen joustavasti yritykselle sopivassa järjestyksessä ja tahdissa. 

Dynamics 365 AI ERP:n (Finance, Supply Chain Management, Commerce, Project Operations, HR) avulla voidaan automatisoida ja optimoida organisaatioiden keskeisiä liiketoimintaprosesseja, kuten taloushallintoa, toimitusketjun hallintaa, tuotannonohjausta, vähittäiskauppatoimintoja, projektiliiketoimintaa ja palveluita sekä myyntiä ja laskutusta. Tekoälyä ja ennakoivaa analytiikkaa voidaan hyödyntää myös tehostamaan päätöksentekoa, tuottavuutta ja innovointia.  

Dynamics 365 on skaalautuva tulevaisuuden ratkaisu, joka mahdollistaa älykkäämmän, ketterämmän ja kilpailukykyisemmän liiketoiminnan. Ratkaisu on osa Microsoftin teknologiaekosysteemiä, jolla on laajat ja alati kehittyvät tekoälykyvykkyydet. 

Dynamics 365 on menestynyt hyvin mm. Gartnerin ERP-arvioissa ja se on erittäin suosittu ERP-ratkaisu erityisesti keskisuurissa ja suurissa yrityksissä Suomessa ja kansainvälisesti.  

 

 

Kenelle?

Microsoftin Dynamics 365 ERP Finance & Operations soveltuu erityisesti keskisuurten ja suurten yritysten toiminnanohjauksen tarpeisiin.

Ratkaisu soveltuu erinomaisesti mm. kansainvälisten konserniyhtiöiden liiketoimintaan ja se tukee hyvin myös liiketoiminnan kasvua ja liiketoiminnan muutostilanteita (esim. yritysostot, uudet liiketoiminnot ja liiketoimintamallit).  

 

Lue lisää Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations-ratkaisusta:

👉 Toiminnallisuudet ja ominaisuudet
👉 Soveltuvuus eri toimialoille  
👉 Digia Microsoft Dynamics 365 kumppanina
👉 Integraatiot muihin järjestelmiin

 

Haluatko kuulla lisää? 

✉️  Ota yhteyttä