Oracle NetSuite: Yleisesittely

Kansainvälinen pilvipohjainen ERP-ratkaisu kasvuyrityksille

brändikuva1200x

Oracle NetSuite on erityisesti kasvuyrityksille suunniteltu skaalautuva pilvipohjainen ERP-järjestelmä. 

NetSuite on riittävän kevyt noin viiden miljoonan euron liikevaihtoa tekevän startupin hallintaan, mutta laajennettavissa myös kansainvälisten konsernien ja pörssiyhtiöiden käyttöön talouden ja tuotannon ohjaukseen, toimitusketjunhallintaan, asiakkuudenhallintaan ja projektinhallintaan. 

Monipuolisen ja helposti skaalautuvan järjestelmän käytön voi aloittaa esimerkiksi yhden maan talousmoduulilla, jonka jälkeen sen käyttöä voi laajentaa vaiheittain kattamaan myös yhtiön muut maat, tytätyhtiöt ja operatiiviset prosessit. 

NetSuite tuo yrityksille reaaliaikaisen ja luotettavan näkymän talouteen sekä parantaa operatiivisten prosessien tehokkuutta automaation avulla. Tämä mahdollistaa dataan perustuvan päätöksenteon ja eri prosessien läpi kulkevan automaation rakentamisen. Useammat asiakkaamme ovat ottaneet Oracle NetSuiten käyttöön, kun tavoitteena on ollut korvata eri yhtiöissä olevat toiminnanohjausjärjestelmät ja CRM:t yhdellä ratkaisulla. 

 

Oracle NetSuiten toiminnallisuudet kattavat kaikki yrityksien tärkeimmät prosessit: 

  • Asiakkuudenhallinta (Acquire and grow customers) 
  • Tuotannon ohjaus (Create and deliver products and services) 
  • Kassavirran ja katteiden optimointi (Optimaze cash and profits) 
  • Henkilöstöhallinnon prosessit (Hire and empower employees) 

Netsuiten perusominaisuuksiin kuuluvat: 

  • moduulipohjainen laajennettavuus,  
  • finanssialan edellyttämä korkea tietoturvataso, 
  • helppo integroitavuus,  
  • low code -kehitystyökalut ja  
  • AI- eli tekoälykyvykkyydet. 

 
Oracle NetSuitea käyttää kansainvälisesti yli 37 000 asiakasta ja käyttäjämäärä kasvaa koko ajan. NetSuite on listattu useana vuonna peräkkäin maailman johtavien ERP-järjestelmien joukkoon mm. Gartnerin tutkimuksissa (mm. Magic Quadrant for Cloud Core Financial Management Suites for Midsize, Large and Global Enterprise, Gartner Magic Quadrant for Cloud ERP for Service – Centric Enterprises ja Magic Quadrant for Cloud ERP for Product-Centric Enterprises).  

Järjestelmä on yksi markkinoilla pisimpään olleista pilvipohjaisista ERP-ratkaisuista. Tämä näkyy asiakkaille mm. poikkeuksellisen sujuvina versiopäivityksinä ja siinä, että järjestelmää voi käyttää reaaliaikaisesti ja samaan aikaan kaikkialla ympäri maailmaa. 

Kenelle?

NetSuite on kehitetty erityisesti kasvaville ja kansainvälistyville yrityksille. Järjestelmä tukee hyvin moniyritysmuotoista konsernirakennetta, jossa yhtiörakennetta voidaan muuttaa ja tulosta raportoidaan eri tasoilta.  

NetSuiten avulla saa luotettavan kuvan koko yrityksen taloudesta ja operatiivisista prosesseista, kuten esimerkiksi eri yhtiöiden varastosaldot, vapaan tuotantokapasiteetin ja myynnit.  

NetSuite-toiminnanohjausjärjestelmä on oikea ratkaisu yrityksille, jotka haluavat ottaa toimintansa pohjaksi parhaisiin käytäntöihin perustuvat prosessit, joita täydennetään asiakaskohtaisesti yrityskohtaisilla erityispiirteillä. 

Lue lisää Oracle NetSuitesta:

👉 Toiminnallisuudet ja ominaisuudet 
👉 Soveltuvuus eri toimialoille
👉 Digia Oracle NetSuite kumppanina
👉 Integraatiot muihin järjestelmiin
 

Haluatko kuulla lisää? 

✉️  Ota yhteyttä