Business Central: Integraatiot muihin järjestelmiin

Microsoft Office 365 

Business Central integroituu saumattomasti osaksi Microsoft Office 365 -ympäristöä.  

Dynamics 365 -liiketoimintasovellukset ja Office 365 on suunniteltu toimimaan yhdessä. Office 365 -sovellukset ja Dynamics 365 -liiketoimintasovellukset löytyvät samasta Office-portaalista ja asiakkaat voivat käyttää näitä kaikkia turvallisesti yhdellä kertakirjautumisella (single sign-on).  

Business Centralin näkymä voidaan upottaa välilehtenä myös Teams-kanavalle, jolloin organisaation yhteistyö helpottuu. 

Microsoft Dynamics 365 

Dynamics 365 toimii saumattomana kokonaisuutena. Esimerkiksi Dynamics 365 Sales ja Customer Service -moduuleissa voidaan hallita asiakastietoa, johtaa myyntiä ja toteuttaa asiakaspalvelun prosesseja. Dynamics Business Centralissa toteutetaan operatiiviset prosessit sekä taloushallinto. Esimerkiksi tieto toimitusten tilasta voidaan palauttaa helposti asiakaspalvelijan nähtäväksi ilman siirtymistä useiden sovellusten välillä. Dynamics 365 -sovellusten hankkiminen on kustannustehokasta edullisten liitännäislisenssien avulla. 

Suuressa yrityksessä on hyvä harkita niin kutsuttua 2-kerroksista ERP-ratkaisua. Tällöin suurimpien yhtiöiden käyttöön toteutettaisiin Dynamics 365 Finance & Operations -pohjainen ratkaisu. Pienemmissä myyntiyhtiöissä käyttöönoton ja operoinnin kustannuksia voidaan keventää merkittävästi hyödyntämällä Business Centralia. 

Digia DaaS 

Digian Dynamics Data as a Service on Business Central -järjestelmälle toteutettu valmis tietovarastoratkaisu liiketoimintatiedon raportointiin ja analysointiin (Business Intelligence).  

Ratkaisu sisältää Business Central -laajennuksen, joka hakee tiedot Business Centralista, sekä suorituskykyisen tietovarastoalustan, jossa data jalostetaan helposti käytettävään muotoon.  

Digia on myös toteuttanut Power BI -valmisraportteja, joiden avulla perusraportointia saadaan paljon ilman erillistä käyttöönottotyötä. Data on asiakkaan käytettävissä ja raportteja voi toteuttaa haluamallaan työkaluilla (mm. Excel, Power BI, Qliksense, Tableau jne.). 

 

Lue lisää Microsoft Dynamics 365 Business Centralista:

👉 Yleisesittely
👉 Toiminnallisuudet ja ominaisuudet
👉 Digia Microsoft Dynamics 365 Business Central kumppanina

 

Haluatko kuulla lisää? 

✉️  Ota yhteyttä