Toiminnallisuudet ja ominaisuudet

Monipuolinen ja helposti skaalautuva Business Central sisältää hyvät perustoiminnallisuudet toiminnan ja talouden ohjaukseen, ja tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet laajentaa ratkaisua oman organisaation tarpeisiin sopivaksi.  

Business Central on aito pilviratkaisu, josta asiakkaiden käytettävissä on aina viimeisin versio, ja uuden teknologian hyödyt tulevat liiketoiminnan hyödynnettäväksi ilman laajoja päivitys- ja käyttöönottoprojekteja. 

Business Central integroituu MS Office -työkaluihin sekä Azure- ja Power Platform -alustoihin. Lisäksi Business Centraliin on mahdollista toteuttaa esimerkiksi toimialakohtaisia laajennuksia ja jakaa niitä Microsoftin App Source -sovelluskaupassa.  

Microsoft Dynamics 365 Business Central ja Office 365 yhdessä auttavat sinua:  

✔️ edistämään tuottavuutta vähentämällä erillisten sovellusten välillä siirtymiseen kuluvaa aikaa  
✔️ edistämään yhteistyötä ja viestintää hajottamalla sisäiset siilot ja laajentamalla näkyvyyttä koko organisaatioon 
✔️nopeuttamaan ohjelman omaksumista ja lyhentämään koulutusaikaa saumattomalla käyttäjäkokemuksella. 

 

Digian tarjoamaan sisältyvät laadukkaimmat laajennusratkaisut, joita voidaan hyödyntää liiketoiminnan tarpeiden mukaan. Digia on luonut myös 15 vuoden kokemuksensa pohjalta oman ValuePack-laajennuksen, jonka avulla Business Centralin käyttöönottoa voidaan nopeuttaa. Sen avulla järjestelmään voidaan toteuttaa myös eräitä tyypillisiä, Suomessa tarvittavia toimintoja, ja Business Centralin toiminnallisuutta laajentaa mm. projektiliiketoiminnan tarpeisiin. 

Lue lisää Microsoft Dynamics 365 Business Centralista:

👉 Yleisesittely
👉 Digia Microsoft Dynamics 365 Business Central kumppanina
👉 Integraatiot muihin järjestelmiin

 

 

Haluatko kuulla lisää? 

✉️  Ota yhteyttä