Digia Envision: Yleisesittely

Kotimainen toiminnanohjausjärjestelmä suomalaisten yritysten tarpeisiin

avainlippuDigia Envision on Suomessa kehitetty ja ylläpidetty toiminnan- ja taloudenohjausjärjestelmä, jolle on myönnetty myös Avainlippu-merkki.

Se on luotu erityisesti suomalaisten yritysten tarpeisiin, ja se palvelee joustavasti niin monialakonserneja kuin pieniä perheyrityksiä. Digia Envision skaalautuu liiketoiminnan koon mukaan ja sopii monille eri toimialojen yrityksille. 

Digia Envision tarjoaa valmiit ratkaisut erityisesti tukkukaupan, elintarviketeollisuuden, konekaupan ja teollisuuden tarpeisiin. Järjestelmä sisältää niin tilaus- ja toimitusketjun, tuotannon ja asiakkuudenhallinnan kuin varastonhallinnan työkalut. Lisäksi olemme kehittäneet valmiit moduulit huollon, kunnossapidon sekä laadun ja omavalvonnan hallintaan. 

Digia Envision -toiminnanohjausjärjestelmää kehitetään tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa – asiakkaitamme varten. Oman tuotekehityksen ansiosta pystymme vastaamaan ketterästi sekä asiakas- että toimialakohtaisiin tarpeisiin. Toimimme lähellä asiakkaitamme ja tarjoamamme palvelut tuotamme suomeksi. Kokemuksemme suomalaisista organisaatioista yhdistettynä palvelumuotoiluosaamiseemme auttavat varmistamaan, että järjestelmä vastaa myös tulevaisuuden tarpeisiin.  

Kenelle?

Digia Envision -toiminnanohjausjärjestelmä on suunniteltu erityisesti suomalaisyritysten tarpeisiin.  

Se palvelee niin monialakonserneja, pääomasijoittajien yritysryhmiä kuin perheyrityksiä sekä Suomessa että ulkomailla. Kansainväliset asiakkaamme ovat yleensä suomalaisomisteisia yrityksiä, jotka haluavat pitää kotimaisen ratkaisun yhtiön operatiivisena toiminnanohjausjärjestelmänä.  

Digia kehittämä ja ylläpitämä ratkaisu mahdollistaa asiakkaillemme räätälöidyt, organisaation tarpeisiin sopivat ominaisuudet ja toiminnallisuudet, jotka edesauttavat parhaalla mahdollisella tavalla kilpailukyvyn kirittämisessä. Digia_Envision_UI_kuvia

Lue lisää Digia Envisionista:

👉 Toiminnallisuudet ja ominaisuudet
👉 Digia Envision: Digia kumppanina
👉 Integraatiot muihin järjestelmiin
👉 Digia Envisionin vastuullisuus

 

 

Haluatko kuulla lisää? 

✉️  Ota yhteyttä