Digia Logistics: Yleisesittely

Kotimainen toiminnanohjausjärjestelmä logistiikka- ja huolintayrityksille 

Digia_brand-photos_2023-16x9-0004

Tuotteiden nopea saatavuus on taattava, vaikka tavaravirrat pirstaloituvat, toimitusketjut monimutkaistuvat ja toimitukset tihentyvät. Digia Logistics on kansainvälisten logistiikka- ja huolintayritysten tarpeisiin suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmä.  

Modulaarisuutensa ansiosta Digia Logistics skaalautuu tarpeidesi mukaan ja voit sisällyttää siihen vain ne toiminnot, joita todella tarvitset. Digia Logistics sisältää myös runsaasti vakiorajapintoja, jolloin se on helposti integroitavissa yrityksesi ja kumppaneidesi järjestelmiin.  

Digia Logisticsin kaikki moduulit on vahvasti integroitu toisiinsa. Tämä maksimoi työskentelytehokkuuden ja minimoi mm. samojen tietojen useaan kertaan syöttämisen tarpeen. Integroitu tietokantaratkaisu vähentää myös virheitä esim. laskutuksessa, kun laskutukseen tarvittavat pohjatiedot ovat suoraan järjestelmästä saatavilla.  

Digia Logistics on kattava kotimainen toiminnanohjausjärjestelmä, jonka tuotekehityksessä asiakasyhteistyö on tärkeässä roolissa. Käyttöönottoprojektin jälkeen Digian tuki- ja ylläpitopalvelu huolehtii käytön arjen sujuvuudesta ja järjestelmän jatkokehityksestä tiiviissä yhteistyössä yrityksesi kanssa. 

Digia Logistics eri toimialoilla

 

Digia Logistics -tuoteperhe on älykäs toiminnanohjausratkaisu monenlaisiin logistiikan ja kansainvälisen kaupan tarpeisiin.

  • Logistiikka- ja huolintatoimijoille Digia Logistics tarjoaa kattavan ja integroitavan kokonaisratkaisun, jonka huolintamoduuli sisältää tarvittavat sanomapohjaiset viranomaismenettelyt.
  • Kansainvälisen kaupan toimijoille Digia Logistics on monipuolinen tuonti- ja vientijärjestelmä, joka helpottaa viranomaismenettelyjä ja mahdollistaa myös kansainvälisen logistiikan tehokkaan kustannusseurannan.
  • Satamaoperaattoreille Digia Logistics tarjoaa toiminnanohjaukseen integroidun kokonaisratkaisun, joka helpottaa satamatoimintojen hallintaa ja vähentää manuaalityötä.
  • Ajoneuvoverotusta tekevän yrityksen tarpeita Digia Logistics palvelee ainutlaatuisella kokonaisratkaisulla, jonka avulla ajoneuvoverotus ja tulliselvitykset hoituvat sujuvasti yhden järjestelmän kautta.

💡 Vakiorajapintojen ansiosta Digia Logistics on helposti integroitavissa yrityksesi ja kumppaneidesi järjestelmiin.   


Lue lisää Digia Logistics -ratkaisusta:

👉 Toiminnallisuudet ja ominaisuudet
👉 Digia logistiikka-alan kumppanina

 

Haluatko kuulla lisää? 

✉️  Ota yhteyttä